В разгара на есента – най-уютния от всички сезони, когато прекарваме все повече време у дома с близките си, едни млади хора решиха да ни покажат своя начин за отбелязване на Деня на християнското семейство.

​Клуб „Еко посланици“ към ПГТТ „Атанас Димитров“ с ръководител г-жа Бонка Тодорова, организира празнична програма за малки и големи. Освен с прекрасните идеи и очарователните развълнувани водещи, клубът впечатли своята публика с топли думи, питка, и както повелява традицията, с българско хоро! Сред изненадите на тържеството бяха изявите на талантите от „Гайдарска школа Христанов“, кръшните танцьори от състава на „All steps“, както и малчуганите Красиян Тодоров и Антоана Антонова, които се оказаха истински професионалисти в рецитирането на стихове. С послание за обич и благодарност към учениците се обърна и кметът на с. Дядово, Мария Кавалджиева. Празникът бе и повод да се демонстрира новата придобивка на ПГТТ – нов интерактивен дисплей, който веднага влезе в употреба за презентацията, която течеше по време на програмата.

​Ден като всеки друг, но не съвсем. Денят на християнското семейство има за цел да ни припомни кои са ценностите, обединявали ни от незапомнени времена до днес – любовта, уважението, разбирането, подкрепата. От тях винаги имаме нужда.

​Честит празник от голямото семейство на ПГТТ „Атанас Димитров“!

Категории: Новини