ПГТТ с радост и готовност прие присърце инициативата на единадесетокласници от СУ „Христо Ботев“ за участие в спортна благотворителна седмица. Средствата от продажбата на билети ще бъдат дарени за скъпоструващо лечение в чужбина на Галя Димитрова от с. Асеновец, която губи зрението, но не и надеждата! Гледайте спортните събития, които предстоят – ще бъде интересно и забавно, а и ще помогнете за една чудесна инициатива!

Равносметката дотук – не е важно кой кого е победил, а удоволствието от самата игра! Важни са удовлетворението от доброто, към което си съпричастен, усмихнатата подкрепа на съотборниците ти, спортсменството и електричеството, което преминава през играчи и публика, духът на шоуто, на адреналина, които заразяват всички!

За съжаление, както ни учи самият живот, радостта и тъгата вървят ръка за ръка. Днешният волейболен мач между учителите на ПГТТ „Атанас Димитров“ и СУ „Христо Ботев“ бе посветен на една необикновена личност, която избра пролетните цветни дни, за да премине отвъд – учителят, любимецът на поколения ученици, художникът, колегата Митьо Маринов. Поклон пред паметта му!

Категории: Новини